Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

8.6.10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ»

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2010
ΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
«ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ»



Η ναυτιλία αποτελεί δύναμη για τον Ελληνισμό, δύναμη ανάπτυξης, δύναμη για τη φωνή μας σε διεθνές επίπεδο, όπως δείχνει και η έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ».

Η Κυβέρνηση στηρίζει το ναυτιλιακό κλάδο με κάθε τρόπο. Ανοίγουμε νέους δρόμους, όπως και με την κατάργηση του καμποτάζ, για να δώσουμε αναπτυξιακή προοπτική στην κρουαζιέρα, στον τουρισμό, στις επιχειρήσεις, για νέες θέσεις εργασίας στη χώρα μας. Και νομίζω ότι αυτό είναι και ένα παράδειγμα της δυνατότητας, μια ακόμα απόδειξη των τεράστιων δυνατοτήτων που έχει ο Έλληνας, η Ελληνίδα.

Γι’ αυτό, θα ήθελα και με αυτήν την ευκαιρία, να διαψεύσω όλα τα σενάρια, τα κακόπιστα σενάρια, τα οποία κυκλοφορούν γύρω από την ελληνική οικονομία. Είμαστε σε δρόμο σίγουρο. Πετυχαίνουμε με σταθερό τρόπο τους δημοσιονομικούς μας στόχους. Και αυτό, μάλιστα, με τον κόπο και τις θυσίες του ίδιου του Ελληνικού λαού.

Έχουμε για πρώτη φορά στη χώρα μια κυβέρνηση που με τόσο αποφασιστικό, σταθερό και σίγουρο βήμα, κάνει τις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές που χρειάζονται για την Ελλάδα, για το Έθνος.





Γι’ αυτό θέλω να τονίσω, και να εγγυηθώ, ότι αν δεν παρασυρθούμε από αυτή την ακατάσχετη φημολογία, και δεν πρέπει να παρασυρθούμε από αυτή την ακατάσχετη φημολογία που διεθνώς υπάρχει, ένα είναι σίγουρο, ότι η Ελλάδα θα βγει πολύ πιο δυνατή μέσα από αυτή την κρίση. Μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, του Δικαίου, της ανάπτυξης, που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας και βεβαίως, μια βιώσιμη οικονομία.

Καλή επιτυχία.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ