Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

8.6.10

κ. Πρωθυπουργέ, Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη κλιμακίου του ΔΝΤ στη χώρα μας, διαπιστώνεται ότι, μέχρι σήμερα, ο ρυθμός και η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου –στην πορεία για την έγκαιρη επίτευξη των στόχων για την ελληνική οικονομία- δεν είναι τα αναμενόμενα, με συνέπεια να θέτουν σε κίνδυνο και την εκταμίευση των επόμενων δόσεων των δανείων.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με θέμα τους αναποτελεσματικούς κυβερνητικούς χειρισμούς στο μέτωπο της Οικονομίας και τον κίνδυνο μη εκταμίευσης των επόμενων δόσεων των δανείων από το Μηχανισμό Στήριξης.
Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:


κ. Πρωθυπουργέ,

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη κλιμακίου του ΔΝΤ στη χώρα μας, διαπιστώνεται ότι, μέχρι σήμερα, ο ρυθμός και η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου –στην πορεία για την έγκαιρη επίτευξη των στόχων για την ελληνική οικονομία- δεν είναι τα αναμενόμενα, με συνέπεια να θέτουν σε κίνδυνο και την εκταμίευση των επόμενων δόσεων των δανείων.

Επιπροσθέτως, καθυστερήσεις και κενά εντοπίζονται και στο μέτωπο της ανάπτυξης. Η ύφεση βαθαίνει, η ανεργία αυξάνεται, η αγορά ασφυκτιά, και οι επενδύσεις δεν προχωρούν με τους αναμενόμενους ρυθμούς.

Σε γενικές γραμμές, η κυβέρνηση δείχνει να κωλυσιεργεί σημαντικά και να μην αποδίδει, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το δραματικό σενάριο λήψης πρόσθετων επώδυνων μέτρων.

Ερωτάσθε:

Πώς διασφαλίζετε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο, ότι θα εκταμιευτούν απρόσκοπτα οι δόσεις των δανείων και ότι θα δοθεί ώθηση στην αναπτυξιακή διαδικασία;

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Γ. Καρατζαφέρης
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ