Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

19.4.11

Αθήνα 7 Απριλίου 2011
ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χάρη Καστανίδη

Θέμα: Φημολογούμενη κατάργηση Ειρηνοδικείου Πλωμαρίου



Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πλωμαρίου Λέσβου, οι υφέρπουσες και μη διαψευδόμενες φήμες περί επικείμενης κατάργησης του Ειρηνοδικείου Πλωμαρίου.
Το Ειρηνοδικείο Πλωμαρίου λειτουργεί από το 1913, πραγματοποιεί περίπου 800 πράξεις ετησίως και εξυπηρετεί τους περίπου 7.000 κατοίκους της περιοχής, η οποία σφύζει από ζωή και στην οποία δραστηριοποιούνται πανελλαδικά γνωστές ποτοποιίες, ελαιοτριβεία, ξενοδοχειακές μονάδες και πολλές μονάδες άλλων επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
Η φημολογούμενη κατάργηση, θα έχει ως αποτέλεσμα όλες οι υποθέσεις να εκδικάζονται από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, αλλά θα προκαλέσει και την μεγάλη ταλαιπωρία των κατοίκων, αφού η απόσταση Πλωμαρίου – Μυτιλήνης είναι περίπου 84 χλμ.

Ο Βουλευτής ν. Λέσβου


Σπύρος Γαληνός
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ