Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

19.1.11

Συμβιβαστική πρόταση

Συμβιβαστική λύση για να ξεπεραστούν οι αντιρρήσεις και διαφωνίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την έκταση που επιτρέπεται η οικοδόμηση σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα NATURA, παρουσίασε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.



Η συμβιβαστική πρόταση διατηρεί το δικαίωμα όσων κατέχουν σήμερα 4 στρέμματα να οικοδομήσουν, αλλά από την ψήφιση του νόμου και μετά το δικαίωμα θα το έχουν μόνον όσοι κατέχουν οικόπεδα έκτασης 10 στρεμμάτων.

Η ρύθμιση αυτή δεν έγινε δεκτή από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ορισμένοι εκ των οποίων άσκησαν έντονη κριτική για τους χειρισμούς και τις προτάσεις της κ. Μπιρμπίλη και δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι ώστε να κάμψουν τις αντιρρήσεις τους.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ