Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

16.12.10

« Ο διπλός αγώνας του Ανατολάκη.»

Αθήνα 15 Δεκεμβρίου 2010
« Ο διπλός αγώνας του Ανατολάκη.»
Σε αγώνα δρόμου επιδόθηκε ο Γιώργος Ανατολάκης για να προλάβει να βρεθεί από το Καραϊσκάκη στην Βουλή. Μετά από την συμμετοχή του στον « 8ο Αγώνα κατά της Φτώχειας», έτρεξε κατεπειγόντως στα έδρανα του Κοινοβουλίου για να καταψηφίσει το Πολυνομοσχέδιο για τα Εργασιακά.



Οι ομοιότητες των δύο δραστηριοτήτων του Βουλευτή- Αθλητή ήταν πολλές: Από την μία ο φιλανθρωπικός Αγώνας για να ενισχυθούν οι άστεγοι, οι άποροι και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Πειραιά. Και από την άλλη η ψήφος καταδίκης του Νόμου που βάζει τέλος στα δικαιώματα των εργαζομένων. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε σε πρόσφατες συνεντεύξεις του:

«Ο αθλητισμός μας κάνει περήφανους σαν χώρα. Είναι ότι καλύτερο έχουμε, άρα θα πρέπει να τον εμπλουτίσουμε για τον κάνουμε ακόμα καλύτερο. Οι Έλληνες έχουν το φιλότιμο, ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχει άλλος λαός. Ομως τραβάμε το δικό μας Γολγοθά. Εμένα που ήμουν αθλητής με πονάει π.χ. που πολλά κολυμβητήρια είναι κλειστά, επειδή δε μπορούν να πληρώσουν το πετρέλαιο για να ζεστάνουν τις πισίνες. Με ενοχλεί που το ΟΑΚΑ είναι γεμάτο σκουπίδια και δεν αξιοποιείται να κερδίζουμε λεφτά από τουρίστες. Σαν Βουλευτής ασχολούμαι με τον αθλητισμό από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιμάμαι 'με άσπρο ουρανό', και έτσι θα συνεχίσω. Δεν θα είναι η πολιτική αιτία 'να μαζευτούν σύννεφα'.. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα αποχωρήσω από μόνος μου».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ