Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

12.3.10

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την ιθαγένεια ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, τοποθετήθηκε σε μια σειρά από παρατηρήσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση. Στην παρέμβασή του ο Γ. Καρατζαφέρης επεσήμανε στον υπουργό το κείμενο ψήφισμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Νομοσχέδιο προς ψήφιση. Επίσης ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επεσήμανε τον κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδας σύμφωνα με έρευνα που παρουσίασε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ευθυμίου και τους κινδύνους που εγκυμονεί το Νομοσχέδιο για την εθνική μας κυριαρχία.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.



Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την ιθαγένεια ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, τοποθετήθηκε σε μια σειρά από παρατηρήσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση.
Στην παρέμβασή του ο Γ. Καρατζαφέρης επεσήμανε στον υπουργό το κείμενο ψήφισμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Νομοσχέδιο προς ψήφιση.
Επίσης ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επεσήμανε τον κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδας σύμφωνα με έρευνα που παρουσίασε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ευθυμίου και τους κινδύνους που εγκυμονεί το Νομοσχέδιο για την εθνική μας κυριαρχία.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανέφερε:


ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Απευθυνόμενος στον υπουργό εσωτερικών ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε: «Μιλήσατε με αποστροφή για το έθνος και το κράτος καθώς και για την εξ αίματος ιθαγένεια. Μα δεν τα είπαμε εμείς αυτά κ. υπουργέ.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τα είπε και τα ψήφισε.
Αν έχετε τόση αποστροφή για το ψήφισμα της Νομαρχιακής σας επιτροπής διαγράψτε τους.
Εμείς υιοθετούμε αυτά που υποστηρίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, εσείς γιατί λέτε όχι;
Επιτέλους καταλήξτε, πόσο ομόψυχο είναι το ΠΑΣΟΚ. Αλλά δεν είναι, είναι χωρισμένο στα δύο.
Και η κομματική πειθαρχία αναγκάζει πολλούς από εσάς εδώ μέσα να ψηφίσετε αυτό το Νομοσχέδιο.
Ας στήναμε ένα παραβάν με ψηφοδέλτια και θα βλέπαμε πόσοι από εσάς θα το ψήφιζαν».







ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

«προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν κομματικό στρατό, ένα στρατό νέων ψηφοφόρων οι οποίοι θα σας δώσουν την απόλυτη κυριαρχία στις περιφερειακές εκλογές.
Αν εγώ υποχωρήσω, αυτή την ύστατη στιγμή και πω ναι στις αιτιάσεις σας, πείτε μου θα νομιμοποιήσετε 536.000 μετανάστες. Το υπόλοιπο 1,5 εκατομμύριο τι θα τους κάνετε; Θα συνεχίσουν να είναι παράνομοι και μόλις κλείσουν την πενταετία θα νομιμοποιούνται και αυτοί και θα γίνουν Έλληνες.
Άρα θα γίνουν όλοι Έλληνες».

ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΣΣΟΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

« θα αναφερθώ σε μια έκθεση που μας διάβασε ο κ. Ευθυμίου.
Το 2030 στην Ελλάδα οι έλληνες και οι μετανάστες θα είναι ένας προς έναν.
Καταλάβετέ το 2030 δεν είναι μακριά.
Η Τουρκία γνωρίζετε πολύ καλά πως εγκατέλειψε την ευρωπαϊκή της προοπτική, βαδίζει τον δρόμο του «νεοοθωμανισμού» και όταν θα έρθει η ώρα της μεταξύ μας αναμέτρησης τότε η Ελλάδα θα έχει 3 με 4 εκατομμύρια μουσουλμάνους.
Αυτή τη στιγμή στη Θράκη υπάρχουν 200.000 μουσουλμάνοι οι οποίοι μάλιστα λένε πως είναι και τούρκοι, αν νομιμοποιήσετε άλλους 500.000, αυτοί οι 700.000 μουσουλμάνοι θα πάρουν αύριο την περιφέρεια και γνωρίζετε πολύ καλά τι θα πράξουν πρώτα. Θα σας πουν επίσημη γλώσσα μαζί με την Ελληνική και η Τουρκική.
Και θα τρέχετε μετά εσείς να το μαζέψετε έχοντας ανοίξει ένα Κόσσοβο στα σωθικά της πατρίδας μας».


ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ.

«Με το νομοσχέδιο αυτό δίνετε βατήρα σε όλους εκείνους που διεκδικούν ένα σημαντικό κομμάτι της Ηπείρου.
Όλους εκείνους που θα πάρουν την ελληνική υπηκοότητα και σύμφωνα με τη συνθήκη της Λισαβόνας θα παρθούν με προσφυγές τους αποφάσεις εις βάρος της χώρας μας.
Γιατί ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου; Τώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται σε αυτή την κρίσιμη οικονομική κατάσταση γιατί επιλέγετε να ανοίξετε την κερκόπορτα ; Γνωρίζετε πολύ καλά ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στις ελληνικές φυλακές.
Οι Σουνίτες σφάζονται καθημερινά με τους Σιΐτες.
Γιατί να φέρουμε τον δικό τους πόλεμο στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας;».






ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ;

« Ακούστηκε από πολλούς μέσα στην αίθουσα πως τους έχουμε ανάγκη τους μετανάστες.
Πως χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε όσα φτιάξαμε.
Μα αφού λοιπόν του έχουμε ανάγκη ας κάνουν αίτηση να έρθουν να δουλέψουν στην Ελλάδα και να τους δεχτούμε.
Γιατί θα πρέπει να έρχονται πηδώντας τα σύρματα;
Γιατί να βάζουμε το λιμενικό να περιπολεί τα σύνορά μας; Γιατί φέραμε την FRONTEX στον Πειραιά;
Αλλά κ. υπουργέ το σχέδιό σας είναι να τους νομιμοποιήσετε όλους.
Και αυτό σημαίνει την άμεση καταστροφή της πατρίδας.
Σε είκοσι χρόνια μέσα σε αυτή την αίθουσα αυτό θα συζητείται, με μια διαφορά. Οι μισοί από όσους θα παρευρίσκονται εδώ θα είναι Μουσουλμάνοι».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ