Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

7.7.23

Χρ. Κατσιβαρδάς: Ιδεολογικά είμαστε η επιτομή του Συνταγματικού δημοκρατικού πατριωτισμού

 


Χρ. Κατσιβαρδάς: Ιδεολογικά είμαστε η επιτομή του Συνταγματικού δημοκρατικού πατριωτισμού

«Οι "Σπαρτιάτες" είναι ένα εθνικιστικό και πατριωτικό κόμμα που είναι στην Βουλή προκειμένου να εκπληρώσει κατ' ουσίαν τις επιθυμίες του ελληνικού λαού ανταποκρινόμενοι δεόντως σε μείζονα και κρίσιμα ζητήματα » ανέφερε ο βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς μιλώντας κατά τις «Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης» στην Ολομέλεια.

Ο βουλευτής, έδωσε το ιδεολογικό περίγραμμα των «Σπαρτιατών «λέγοντας πως είναι «η επιτομή του Συνταγματικού δημοκρατικού πατριωτισμού, με αταλάντευτη προσήλωση στις θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος του 1974 και εντεύθεν» που είναι «το έθνος, η πατρίδα, η οικογένεια και η θρησκεία».

Ο κ. Κατσιβαδράς επισήμανε πως «η πατρίδα και η θρησκεία είναι αδιαρρήκτως συνυφασμένα με την δημοκρατία και ερείδονται στο Συνταγματικό πατριωτισμό». Υπογράμμισε πως ο Συνταγματικός πατριωτισμός είναι στον αντίποδα οποιαδήποτε θεσμικής βίας» όπως «η νόθευση του δημοψηφίσματος του 2015, τα αλλεπάλληλα θεσμικά πραξικοπήματα, της παραβίασης του τεκμηρίου της αθωότητας» όπως και του νομικά υποχρεωτικού εμβολιασμού που επιβλήθηκε κατά την πανδημία.

Υποστήριξε ότι το διακύβευα «είναι η παγκοσμιοποίηση» που «είναι μια ισοπεδωτική και συνθληπτική παγκοσμιοποίηση» που κατά τους Σπαρτιάτες «έχει τρία ερείσματα, τρεις συνιστώσες που τις πολεμούμε αμιγώς δημοκρατικά» καθώς «προάγεται ο εθνικομηδενισμός», «κατακρεουργείται η ελληνική γλώσσα», και το ανέσπερο φως του Πολιτισμού μας. Προάγεται «η απαγκίστρωση από τη γη μας με τους πλειστηριασμούς των funds». Και η προαγωγή της αλλοίωσης των εθνών μέσω της μετανάστευσης. Τόνισε πως για εμάς «προέχει η προστασία του έθνους, του Κράτους και της συνείδησης γιατί έτσι θα μπορέσουμε να πορευτούμε και να προαχθούμε». Εμείς είπε «λογοδοτούμε στους ζώντες αλλά και του τεθνεώτες που έχουν χύσει το αίμα τους γι' αυτή την πατρίδα».

Ο κ. Κατσιβαρδάς, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο Συνταγματικής Αναθεώρησης λέγοντας ότι υπάρχουν ζυμώσεις για προώθηση του διαχωρισμού Εκκλησίας - Πολιτείας που μπορεί ως συνέπεια να αφαιρέσει και από το εθνικό μας σύμβολο τον Σταυρό. ‘Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και για τις επιπτώσεις που επιφέρει, όπως ανέφερε, η «ανεξέλεγκτη ψηφιοποίηση του Κράτους».

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ