Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

7.7.23

Ν. Βρεττός: Καλούμαστε όλοι σ΄ ένα εθνικό προσκλητήριο να υπηρετήσουμε το εμείς

 


Ν. Βρεττός: Καλούμαστε όλοι σ΄ ένα εθνικό προσκλητήριο να υπηρετήσουμε το εμείς

«Ναι υπάρχει ελπίδα. Όπως έχει συμβεί και σε άλλες εξίσου δύσκολες περιόδους της ιστορίας του ελληνικού μας κράτους, έτσι και τώρα καλούμαστε όλοι σ΄ ένα εθνικό προσκλητήριο να υπηρετήσουμε το εμείς, να υπηρετήσουμε το ναό μας που εκπροσωπούμε».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής της «Νίκης», Νικόλαος Βρεττός στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Αυτή η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη. Είναι όμως αναγκαία και επιτακτική», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Δεν χωρεί συμβιβασμούς, δεν επιτρέπει υποχωρήσεις . Θέλει όμως πολύ δουλειά, γνώσεις και λογική τεκμηρίωση. Θέλει έμπνευση από τις διαχρονικές αξίες του γένους και ανάδειξη των αρχών του ελληνισμού. Πρώτα από όλα όμως χρειάζεται συνεργασία στηριγμένη στην αρχή της συμπληρωματικότητας και όχι στις πρακτικές του αποκλεισμού και της υποχρεωτικότητας».

 

«Μπορούμε να τολμήσουμε και να φωνάξουμε, όπως το μικρό παιδί με την αγνότητα και την αλήθεια του φώναξε πως ο βασιλιάς είναι γυμνός. Να εμπνεύσουμε το λαό από τον οποίο προερχόμαστε. Το λαό για τον οποίο αγωνιζόμαστε, ώστε να πάρει την τύχη του στα χέρια του. Να πάψει να είναι το 50% της αποχής. Να ελευθερωθεί από το σύνδρομο της Στοκχόλμης και να βγει στο φως και να απαιτήσει τη ζωή που δικαιούται. Να επαναφέρει τη χώρα του στις ράγες των αρχών και των αξιών της. Να διεκδικήσει το μέλλον του. Να αντιδράσει στην νεοεπιβαλλόμενη κουλτούρα του καταχρηστικού δικαιωματισμού και της ετεροφοβίας, Να φωνάξει πως δεν θέλει να είναι μειοψηφία στον τόπο του. Να υπερηφανευτεί για την ιστορική, πνευματική και επιστημονική του παράδοση. Να οραματιστεί μια Ελλάδα φάρο της Οικουμένης και του Πολιτισμού και όχι αχθοφόρο μιας ξενόφερτης οικουμενικότητας και μιας βίαιης επιβαλλόμενης πολιτισμικότητας», υπογράμμισε ο κ. Βρεττός και κατέληξε:

«Εμείς, οι 10 της Νίκης, και όχι το δεκανίκι οποιουδήποτε, με επικεφαλής μας τον δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό είμαστε έτοιμοι για αυτό το ταξίδι. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την ιστορική πρόκληση και πρόσκληση. Πιστεύουμε να είναι παρόντες και παρούσες, όλες οι υγιείς δυνάμεις της πατρίδας».

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ