Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

25.1.19

Κλείνω όπως άρχισα goback κ.Τσίπρα 4 χρόνια είναι αρκετά είναι λαϊκό αίτημα.

Δευτερολογία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στην Βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών


· Μιλήσατε πάλι χθες για τις επιθέσεις εναντίον Βουλευτών του κόμματος σας. Επιθέσεις που καταδικάζουμε απερίφραστα. Κοιταχτείτε όμως στον καθρέφτη σας γιατί ακόμα και σήμερα ύστερα από τόσα χρόνια δεν έχετε ποτέ καταδικάσει τη βία, τις επιθέσεις, τους προπηλακισμούς εναντίον του ΠΑΣΟΚ, βουλευτών και στελεχών του από δικούς σας ανθρώπους.
· Έχετε εθιστεί στα ψέματα. Δεν διστάσατε και χθες να καταφύγετε στην προσφιλή σας συνήθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας. Ή ψεύδεστε συνειδητά ή είστε επικίνδυνα άσχετος κύριε Υπουργέ των Εξωτερικών. Γιατί θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η συμφωνία της Οχρίδας υπεγράφη μεταξύ των Σλαβομακεδονικών και των Αλβανόφωνων κομμάτων της γειτονικής χώρας. Δεν είχε καμία συμμετοχή ή σχέση η Ελλάδα. Ήταν μια εσωτερική υπόθεση της Fyrom.
Το δεύτερο ψέμα σας είναι ακόμα μεγαλύτερο. Η απόφαση του ΟΗΕ για το όνομα Fyrom, έγινε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον Απρίλιο του 93 και δεν είχε καμία σχέση με την ενδιάμεση συμφωνία του Ανδρέα Παπανδρέου . Το ξέρετε καλά και όχι μόνο δεν σέβεστε την ιστορική αλήθεια αλλά στην προσπάθεια σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα δεν διστάζετε να πείτε και αυτό το ψέμα. Κύριε Τσίπρα δεν έχετε ως τώρα απαντήσει στις κατηγορίες του πρώην συνεταίρου σας ,ότι χρηματοδότησε την Κυβέρνησή σας ο κ Σόρος. Γιατί σιωπάτε;
Γιατί αλήθεια αρνείστε να δώσετε στην δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ Κοτζια;
Και χθες ακόμα ο πρώην συνεταίρος σας εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες για παρεμβάσεις της Συμβούλου σας στη δικαιοσύνη.
Θα σιωπήσετε και γι αυτό; Θα παρέμβει επιτέλους ένας εισαγγελέας;
Και εν πάση περίπτωση κ. Τσίπρα μετά τον κ. Αλαβάνο και τον κ Βαρουφάκη βλέπω ότι μεγαλώνει ο κατάλογος των εξαπατημένων τέως συμμάχων σας. Όπως έχουμε πει πολλοί πια οι Καμμένοι μαζί σας.
· Μου είπατε κ. Τσίπρα ότι ο Ζάεφ είναι σοσιαλιστής Και πολύ καλά φρόντισε τα συμφέροντα της χώρας του. Εσείς ούτε σοσιαλιστής είστε ούτε τα συμφέροντα της χώρας προστατέψατε. Κάθε φορά που διαπραγματεύεστε η χώρα χάνει. κ. Τσίπρα χθες από το βήμα της Βουλής ασχοληθήκατε με τη διαγραφή βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής. Προσέξτε με αυτό το ενδιαφέρον εκτίθεστε ο ίδιος και εκθέτετε ανθρώπους. Οφείλετε να είστε πιο προσεκτικός.
· Η καταψήφιση αυτής της συμφωνίας είναι στάση Εθνικής ευθύνης. Η συμφωνία είναι επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα.
· Διαπραγματευτήκατε χωρίς εθνική γραμμή επιλέγοντας την πόλωση και τον διχασμό. Αρνηθήκατε επανειλημμένως τις προτάσεις μας για συνεννόηση, για σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Από την αρχή στο μυαλό σας είχατε πως θα εκμεταλλευτείτε την υπόθεση αυτή για τις κομματικές σας επιδιώξεις. Τη χρησιμοποιήσατε ως όχημα για το διχασμό και την επίθεση κατά των κομμάτων. Με άλλους τα καταφέρατε με την Κεντροαριστερά ότι και να κάνετε σε βάρος σας γυρνάει.
· Κλείνω όπως άρχισα goback κ.Τσίπρα 4 χρόνια είναι αρκετά είναι λαϊκό αίτημα.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ