Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

25.1.19

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ορκίζομαι ενώπιον της Βουλής ότι θα παλέψω με όποιο κόστος για να ακυρωθεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ορκίζομαι ενώπιον της Βουλής ότι θα παλέψω με όποιο κόστος για να ακυρωθεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.


Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας:

"Από αύριο -Παρασκευή- η Ελλάδα θα έχει εθνικό πένθος, αυτοί που χαίρονται είναι η παρέα του κ. Τσίπρα", τόνισε με έμφαση ο κ. Λεβέντης από το βήμα της Βουλής, στην συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Τελικά, ο κ. Τσίπρας δεν πέταξε την μπάλα στην ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης αισθάνεται ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα, αφού παίρνει όλο το βάρος της μειοδοσίας ο πρωθυπουργός, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Δυστυχώς, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, η πλειοψηφία της κυβέρνησης στην Βουλή είναι μειοψηφία στο λαό και δεν αντιπροσωπεύουν την κοινωνία σε ένα τέτοιο εθνικό ζήτημα και πρόσθεσε ότι "όποιος πάει απέναντι στην λαϊκή βούληση τιμωρείται', ενώ επεσήμανε πως όσοι είναι υπεύθυνοι και υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη".

Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη πως οι κρίσιμες εθνικές στιγμές, δεν επιτρέπουν χαμόγελα και πανηγυρισμούς και πρόσθεσε με νόημα "στο γλέντι του κ. Ζάεφ με τον κ. Τσίπρα δεν μπορώ να συμμετέχω". Από την Λάρισα και πάνω αισθάνονται προδομένοι οι πολίτες, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ