Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

19.4.13

Αθήνα, 19 Απριλίου 2013

Χώρο για Κέντρο Ημέρας Alzheimer στο Ηράκλειο

Ζητά ο Λευτέρης Αυγενάκης

Το αίτημα παραχώρησης χώρου για δημιουργία Κέντρου Ημέρας για ασθενείς με νόσο Alzheimer, επισημαίνει με παρέμβασή του, ο Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα, διαβιβάζοντας επιστολή του Εταιρείας Νόσου Alzheimer.
Η Εταιρεία Νόσου Alzheimer δια της επισυναπτόμενης επιστολής της ζητά την παραχώρηση χώρου εντός της πόλεως του Ηρακλείου Κρήτης, επί της οδού Μεραμβέλου και Υγείας (πρώην ΠΙΚΠΑ, έναντι ξενοδοχείου Ατλαντίς) με σκοπό την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης δομής, που θα λειτουργήσει ως ενιαίο Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Ν. Ηρακλείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του κ. Λευτέρη Αυγενάκη, «με την παραχώρηση του χώρου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των περιστατικών –ασθενών με άνοια και των οικογενειών τους, σε ένα ενιαίο Κέντρο, με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις στον κοινωνικό ιστό της πόλης και όχι μόνο. Έτσι τα προγράμματα που σήμερα εφαρμόζονται σε διαφορετικές περιοχές της πόλης ελλείψει μόνιμης στέγης μια φορά την εβδομάδα, θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση».

Τέλος, ο Ηρακλειώτης Βουλευτής, ζητά την παραχώρηση του εν λόγω οικήματος το οποίο στο παρελθόν εξυπηρετούσε υπηρεσίες του ΠΙΚΠΑ και αφότου έκλεισε, παραμένει άδειο.








Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ