Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

20.12.11


Ανάρτηση - για πρώτη φορά - των «πόθεν έσχες»
στη διαδικτυακή πύλη της Βουλής




Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» όλων των υπόχρεων για το οικονομικό έτος 2010 (χρήση 2009), βουλευτών, ευρωβουλευτών, τ. βουλευτών, τ. ευρωβουλευτών, τ. υπουργών και υπευθύνων οικονομικών των κομμάτων.
Φέτος, για πρώτη φορά το «πόθεν έσχες» αναρτήθηκε και στη διαδικτυακή πύλη της Βουλής των Ελλήνων (www.hellenicparliament.gr) μετά από τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Ελέγχου (άρθρο 21, Ν. 3023/2002) και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Υπογραμμίζεται ότι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αφορούν στη χρήση του 2009 (οικονομικό έτος 2010), δηλαδή πριν από τις περικοπές στις συνολικές αποδοχές των βουλευτών που έγιναν κατά την τελευταία διετία και οι οποίες έχουν υποστεί μειώσεις που υπερβαίνουν το 45% ετησίως.
Σημειώνεται ότι η ανάρτηση στο διαδίκτυο των «πόθεν έσχες» αποτελούσε δέσμευση του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων του.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ