Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

15.4.11

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα , 15 Απριλίου 2011
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 2012-2015

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην ομιλία του κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή επερώτησης για το Μετρό Θεσσαλονίκης, τόνισε τα εξής:


ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Από την εποχή του Αβδούλ Χαμίντ, το 1889, η Θεσσαλονίκη ακούει για οχήματα σταθερής τροχιάς. Όμως ακόμη να δει Μετρό!
Δεν ξέρω εάν φταίει ο Καραμανλής ή η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όμως η ουσία είναι ότι τα πέντε από τα έξι χρόνια που, σύμφωνα με τις εξαγγελίες, θα είχε υλοποιηθεί το Μετρό έχουν περάσει και δεν έχει γίνει τίποτα.
Θυμάμαι τη στείρα του Λαλιώτη για τον Εμφιετζόγλου επειδή προερχόταν από άλλο πολιτικό χώρο...
Τα έργα καρκινοβατούν, ο κόσμος ταλαιπωρείται.. Μην αφήνουμε τη Θεσσαλονίκη στη σκιά της Αθήνας. Όλα έγιναν και γίνονται στην πρωτεύουσα, ενώ στην συμπρωτεύουσα τίποτα.. Πάντα μπλοκαρισμένες η Τσιμισκή και η Εγνατία...
Πολλοί από εμάς, όπως κι εγώ, είμαστε δημότες Θεσσαλονίκης και την πονάμε».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 2012-2015
Άκουσα σήμερα για τον «οδικό χάρτη» εξόδου από την κρίση. Μιλάμε για πνίξιμο των πάντων: 23 δις που φεύγουν από την αγορά, την τσέπη των εργαζομένων. Μειώνονται οι κοινωνικές παροχές και γινόμαστε το πιο ανάλγητο κράτος στην ΕΕ!!.
Όταν όλα τα λεφτά πάνε στο κράτος, οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούν την αγορά, δεν προχωρούν ούτε τα δημόσια έργα. Κι όταν οι τράπεζες έχουν φυγή κεφαλαίων 40 δις και 12,5% μη εξυπηρετούμενα δάνεια, δεν χρηματοδοτείται η αγορά, κλείνουν οι στρόφιγγες. Δεν έχετε τη δύναμη να πιέσετε τις τράπεζες ούτε για συγχωνεύσεις. Ξέρετε σε ποια κατάσταση έχουν περιέλθει οι κατασκευαστικές; Είναι λάθος όλη η πολιτικής σας! Πνίγετε τα πάντα!
Το μόνο που συζητάμε σήμερα είναι το πώς θα γίνει η πτώχευση της Ελλάδας! Αν θα γίνει έτσι ή αλλιώς…

Χθες βγήκε ένας Ιταλός αξιωματούχος και δήλωσε ότι η αναδιάρθρωση θα οδηγήσει σε κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και μετά σε κατάλυση ουσιαστικά της δημοκρατίας στη χώρα μας. Δεν υπήρξε κυβερνητική απάντηση, όπως άλλωστε δεν υπήρξε και στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Τουρκίας, που μας έλεγε ζητιάνους της Ε.Ε.

Δεν προσφέρετε καμία υπηρεσία στη χώρα. Να φύγετε το ταχύτερο! Κάνετε κακό στο τόπο!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Έγινε θόρυβος από ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Ανατολάκης, σχετικά με τουρκική μεγάλη εταιρεία ζαχαρωτών που ενδιαφέρεται για την αγορά του Πανθρακικού και βγήκαν κάποιοι «χολογράφοι» και είπαν για πρωταπριλιάτικο αστείο. Όμως, υπάρχει τουρκική εταιρία που έχει καταθέσει πρόταση για τον Πανθρακικό. Όπως άλλωστε τουρκική τράπεζα θέλει να αγοράσει την Αγροτική τράπεζα. Έτσι όπως το πάτε, η Τουρκία δεν θα χρειαστεί πόλεμο γιατί θα μας έχει αγοράσει όλους!

Η Τουρκία που πριν 10 χρόνια ήταν σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από εμάς, σήμερα, επειδή βρέθηκε ένας ηγέτης να την οδηγήσει είναι στις 15 ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου.

Ένας τέτοιος ηγέτης χρειάζεται και στην Ελλάδα αφού τέτοιος δεν είναι ο Γ. Παπανδρέου!
Απαντώντας σε μεσολαβήσασα τοποθέτηση του υφυπουργού Υποδομών, κ. Μαγκριώτη:

«Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Σουφλιάς φαντάζει σαν υπουργός δικός σας παρά της ΝΔ.. Δεν αλλάξατε τίποτα και τους ανθρώπους του, των 10.000 ευρώ, τους κρατήσατε! Φαίνεται ότι υπάρχει ένα «ευρύτερο πλαίσιο συνεννόησης» στο συγκεκριμένο υπουργείο!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
Είπατε ότι βρήκατε τους καταστηματάρχες και τους μιλήσατε.. Πού τους βρήκατε; Στο σπίτι τους; Αφού τα καταστήματα έχουν κλείσει. Μόνο ενοικιαστήρια υπάρχουν!

Ποιο είναι το ζητούμενο; Να σώσουμε την Πατρίδα. Κάθε μήνα όμως φέρνετε και από ένα φορολογικό νομοσχέδιο! Πώς θα έρθει έτσι κάποιος να επενδύσει;

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ:
Σωστή η μείωση 50%, αλλά πάρτε τα έσοδα από το 50% και μοιράστε τα στους φτωχούς και τους χαμηλοσυνταξιούχους!

ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εάν φοβάστε τις εκλογές, πηγαίνετε σε μια ευρύτερη συνεννόηση για να βγει η χώρα από το τέλμα. Κι αν δεν ακούτε εμάς, ακούστε τον ελληνικό λαό!»

Απαντώντας σε μεσολαβήσασα τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Κεφαλογιάννη:

«Πέρυσι το Μνημόνιο ήταν απαραίτητο γιατί εσείς είχατε φορτώσει 130 δις χρέος και εκείνοι το πρώτο οκτάμηνο, με πολιτική δολιότητα δεν έλυσαν το θέμα με αποτέλεσμα να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Η Ελλάδα πτώχευε. Εμείς είμαστε ένα πατριωτικό κόμμα. Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ να συμβεί αυτό και δώσαμε μια ευκαιρία στην Ελλάδα να προχωρήσει. 11 μήνες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή το ΠΑΣΟΚ. Έκανε ακριβώς ό,τι έλεγε η τρόικα και όχι ό,τι επέβαλλε το συμφέρον της Ελλάδος. Ως εκ τούτου δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που απέτυχαν εγώ δεν δίνω!»
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ