Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

23.11.10

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με θέμα την Τουρκική πρόταση συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου. Το κείμενο της ερώτησης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2010
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ



Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με θέμα την Τουρκική πρόταση συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου.
Το κείμενο της ερώτησης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:



Προς τον αξιότιμο κ. Πρωθυπουργό
ΘΕΜΑ: Τουρκική πρόταση συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου

κ. Πρωθυπουργέ,
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας, αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, κ. Μπαγίς, πρότεινε «στις διαφιλονικούμενες περιοχές να φτιάξουμε πλατφόρμες πετρελαίου και αυτές να γίνουν πλατφόρμες επίλυσης των διαφορών», θέτοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτημα συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου από Ελλάδα και Τουρκία.

Ερωτάσθε:

Τι απαντάτε;

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Γ. Καρατζαφέρης
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ