Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

23.11.10

Σφοδρή επίθεση εναντίον Παγκάλου για τις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τους ενστόλους

Ομιλία Ροντούλη στη Βουλή για την λαθρομετανάστευση
* Σφοδρή επίθεση εναντίον Παγκάλου για τις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τους ενστόλους


«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει προκαλέσει ποικιλοτρόπως το ύστατο καταφύγιο που έχουμε έναντι της εγκληματικότητας, δηλαδή την Ελληνική Αστυνομία. Σε πρόσφατη δήλωση του, ο Αντιπροέδρος της Κυβερνήσης, κύριος Πάγκαλος, είπε ανερυθρίαστα ότι οι ένστολοι, δηλαδή Ελληνική Αστυνομία, Ένοπλες Δυνάμεις, Πυροσβεστική, Λιμενικό Σώμα είναι το πιο αντιπαραγωγικό τμήμα του ελληνικού λαού. Μήπως ήταν παραγωγικός ο κ. Πάγκαλος στην περίπτωση της κρίσεως των Ιμίων; Ήταν παραγωγικός ο κ. Πάγκαλος στην περίπτωση της παράδοσης Οτσαλάν; Ήταν παραγωγικός ο κ. Πάγκαλος όταν είπε την περιλάλητη φράση «τα φάγαμε όλοι μαζί», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης σε ομιλία του στη Βουλή για την λαθρομετανάστευση και συνέχισε:
«Η Τουρκία χρησιμοποιεί ως στρατηγικό όπλο εναντίον της χώρας μας τη λαθρομετανάστευση. Και το κάνει αυτό συνειδητά, γιατί θέλει να αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύνθεση του ελληνικού λαού και να αποδημήσει, με το μοχλό της λαθρομετανάστευσης, το φρόνημα, την φυλετική και πολιτισμική ταυτότητα του Έλληνα.
Οι άνθρωποι που κατά παράνομο τρόπο κάνουν αυτό το εμπόριο ψυχών και ανθρώπων βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση με το επίσημο τουρκικό κράτος και με τις επίσημες τουρκικές στρατιωτικές αρχές. Βρισκόμαστε σε «εμπόλεμη κατάσταση», αφού έχει εισβάλει ο μεγαλύτερος αριθμός ξένων πολιτών που έχει φθάσει ποτέ σε ελληνικό έδαφος από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά και, μάλιστα, χωρίς να έχουμε πολεμική αναμέτρηση. Εμείς, λοιπόν, εισηγούμαστε σφράγισμα των συνόρων με τη χρήση των στρατιωτικών μας δυνάμεων.
Σχετικά με τη συμφωνία «ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ», εξαναγκαζόμαστε ως πρώτη χώρα υποδοχής να έχουμε, εμείς και μόνον εμείς, τη διαχείριση του λαθρομετανάστη, χωρίς να μπορεί αυτός να μετακινηθεί σε μια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ζητάμε, λοιπόν, από την ελληνική κυβέρνηση να κάνει αγώνα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αρθούν οι κατάπτυστες και εθνοκτόνες δεσμεύσεις που αναλάβαμε, βάσει του «ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ».
Αντί, λοιπόν, η ελληνική πολιτεία να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα αυτά, κάνει τα πάντα, για να χωροθετήσουμε και να πληρώσουμε από την τσέπη μας εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να στηθεί ένα μεγαλοπρεπέστατο τέμενος στην καρδιά των Αθηνών που θα προβάλει τον μουσουλμανικό πολιτισμό. Σε αντιδιαστολή, ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει, να κάνουμε μια πλειάδα ευκτηρίων οίκων, μέσα στους οποίους θα προσέρχονται οι μουσουλμάνοι και θα τελούν εν πλήρη ελευθερία και με κάθε νομιμότητα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα», κατέληξε ο κ. Ροντούλης.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ