Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

17.3.10

Το ΕΣΥ εγκαταλείπεται και απαξιώνεται χωρίς πόρους, χωρίς επαρκείς υποδομές και εξοπλισμό, με δραματικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας –Πρόνοιας του ΣΥΝ
Κραχ στο Δημόσιο Νοσοκομείο.
Στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων υγειονομικών.




Το ΕΣΥ εγκαταλείπεται και απαξιώνεται χωρίς πόρους, χωρίς επαρκείς υποδομές και εξοπλισμό, με δραματικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Η επικείμενη κατάρρευση του εφημεριακού καθεστώτος λόγω της δηλωμένης άρνησης των γιατρών να εφημερεύσουν πάνω από 4 φορές το μήνα και οι επισχέσεις εργασίας που έχουν ήδη ξεκινήσει σε αρκετά νοσοκομεία της χώρας, και γενικεύονται από 22/3, απειλούν την υγεία και σωματική ακεραιότητα των χιλιάδων πολιτών που έχουν ανάγκη των δημοσίων υπηρεσιών και προστρέχουν σε νοσοκομεία που θα λειτουργούν επισφαλώς.

Μόνη υπεύθυνη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας και η κυβέρνηση.

Το Τμήμα Υγείας Πρόνοιας του ΣΥΝ στηρίζει τον αγώνα των υγειονομικών του δημόσιου τομέα υγείας πρόνοιας ενάντια στους όρους του Σταθεροποιητικού Προγράμματος της κυβέρνησης και του Ευρωπαϊκού Συμφώνου Σταθερότητας για αξιοπρεπείς όρους εργασίας και ένα ποιοτικό και δωρεάν δημόσιο σύστημα υγείας –πρόνοιας για όλους όσους ζουν και εργάζονται στη χώρα.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ