Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

9.12.09

Νέες παρεμβάσεις Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, κατά τη σημερινή συζήτηση επί των άρθρων, των τροπολογιών και του συνόλου του Σ/Ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Σε νέα παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα την «Αποζημίωση των θυμάτων εγκλημάτων βίας από πρόθεση» (Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2004/80/ΕΚ του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 29ης Απριλίου 2004) και άλλες διατάξεις».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ανέφερε ότι, χαίρομαι που η νέα Νέα Δημοκρατία συντάσσεται σε αυτό το θέμα με τον ΛΑ.Ο.Σ, παρόλο που όταν ήταν κυβέρνηση είχε εισάγει προς συζήτηση, στη προηγούμενη Βουλή, νομοθετική ρύθμιση ανάλογη με αυτή που έφερε σήμερα προς συζήτηση το ΠΑΣΟΚ.

Ευχόμαστε και στο μέλλον να υπάρξουν ανάλογες ενέργειες.

Εμείς θα επιμείνουμε σε ονομαστική ψηφοφορία.



Σε άλλη παρέμβασή του και απαντώντας στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φ. Κουβέλη, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ είπε πως άλλο η «πολυκατοικία» και άλλο το «κοινόβιο» και αναρωτήθηκε εάν η σημερινή συζήτηση θα μπορούσε να διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Νομικής σχολής ή σε κάποιο άλλο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα όπου κυριαρχεί ο φόβος εξαιτίας του φασισμού των αντεξουσιαστών. Γι΄ αυτό τον λόγο ζητάμε κατάργηση του ασύλου ώστε να μπορεί μέσα στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα να γίνεται ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Τέλος αναφερόμενος στο θέμα της αντιμετώπισης των χρηστών ναρκωτικών είπε πως η πρόταση του κόμματός του για την αντιμετώπιση των χρηστών ναρκωτικών είναι ενσωματωμένη στο πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. από το 2003. Ο ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύει πως οι χρήστες ναρκωτικών δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται απλά ως ασθενείς αλλά ως τραυματίες - θύματα πολέμου.

Κάθε χρόνο, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., χάνεται μία ολόκληρη κωμόπολη από παιδιά και στο θέμα αυτό χρειάζεται αντιμετώπιση με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Σε ότι αφορά τέλος, τους εμπόρους ναρκωτικών, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης προκάλεσε την Κυβέρνηση εφόσον είναι τόσο πεπεισμένη για την ορθότητα της τροπολογίας της να προκηρύξει δημοψήφισμα για να δούμε ποια ποινή επιθυμεί ο Έλληνας πολίτης για τον έμπορο ναρκωτικών.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ