Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

12.4.17

Έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής για την αντιπαράθεση μεταξύ του Π. Πολάκη και του Α. Γεωργιάδη

Έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής για την αντιπαράθεση μεταξύ του Π. Πολάκη και του Α. Γεωργιάδη 

Έντονα αντέδρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για την αντιπαράθεση που είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Η κόντρα των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού ζητήματος, για να απαντήσει στις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο κ. Πολάκης.
 
«Προφανώς δεν μοιάζουμε. Δεν ήξερα ότι για να ελεγχθεί η περίοδος του κ. Πολάκη, πρέπει να έχω μούσια και να βγάλω τη γραβάτα», είπε ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την ενόχληση και τα σχόλια του κ. Πολάκη.
 
Οι προσπάθειες του κ. Βούτση να μην συνεχιστεί άλλο η αντιπαράθεση τους, προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση του.
 
«Η βεντέτα που έχει στηθεί σε άλλες διαδικασίες μεταξύ σας δεν θα αναπαραχθεί σε αυτήν εδώ την αίθουσα? Δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ η Ολομέλεια», τόνισε ο κ. Βούτσης.
 
Έντονη όμως ήταν και η ενόχληση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος φώναζε «έλεος» όση ώρα ο κ. Γεωργιάδης εκτόξευε αιχμές εναντίον του.
 
«Είναι αδιανόητο να μιλάτε στον ενικό και σ' αυτό το επίπεδο. Δεν τιμά κανέναν μας αυτό το επίπεδο», τόνισε ο κ. Βούτσης βάζοντας τέλος στο «θερμό επεισόδιο».

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ