Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

16.3.12

Αθήνα 15 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Άννα Διαμαντοπούλου




Σε συνέχεια αλλεπάλληλων ερωτήσεων και αναφορών που σας έχω καταθέσει, σχετικά με την επίλυση του ακτοπλοϊκού προβλήματος της Λήμνου, σας καταθέτω περαιτέρω την αριθμ. 6111/15.3.2012 εναγώνια επιστολή του Δημάρχου Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή, σχετικά με τις έκτακτες συνθήκες που έχουν προκύψει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού.
Το ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Λήμνου αποτελεί τροχοπέδη στην οικονομική ανάπτυξη και στον τουρισμό του νησιού. Οι κάτοικοι και οι θεσμικοί φορείς έχουν αγανακτήσει με τον συνεχόμενο εμπαιγμό που υφίστανται.
Σχετική συζήτηση έγινε και στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής μου στις 26.01.2012.
Με δεδομένο ότι η άμεση επίλυση του ακτοπλοϊκού προβλήματος της Λήμνου αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την επιβίωση και ανάπτυξη του νησιού, παρακαλούμε για την εξέταση των αναφερομένων και την απάντησή σας.
Ο Βουλευτής ν. Λέσβου


Σπύρος Γαληνός
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ