Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

5.5.11

Αξιοποίηση ιδιόκτητου οικοπέδου στην Ελευσίνα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

Σε υποστήριξη αιτήματος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας του και της τοπικής κοινωνίας για εκμετάλλευση του ιδιόκτητου οικοπέδου που βρίσκεται στην Ελευσίνα και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με πολλαπλά οφέλη, προχώρησε ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής το ΠΑΣΟΚ κ. Παντελής Ασπραδάκης με αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή.


Συγκεκριμένα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας επισημαίνοντας τη συμφωνία του με την πολιτική του υπουργείου Υγείας, που προωθεί την αξιοποίηση των ιδιόκτητων οικοπέδων, ζητά σε οικόπεδο του Οργανισμού να στεγαστούν οι διοικητικές και υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ οι οποίες σήμερα βρίσκονται διεσπαρμένες στην πόλη.
Εξαιτίας αυτού το γεγονότος και οι ασφαλισμένοι ταλαιπωρούνται αλλά και ο Οργανισμός υφίσταται μεγάλη οικονομική επιβάρυνση από τα ενοίκια που δαπανώνται, κάτι που δεν θα συνέβαινε σε περίπτωση που υπήρχε συστέγαση των υγειονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Ελευσίνας με θετικά οφέλη για την πόλη και ευρύτερα το Θριάσιο.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ