Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

5.5.11

Αθήνα 5 Μαΐου 2011
Το Υπουργείο Οικονομικών απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση του κ. Σπύρου Γαληνού για το ζήτημα της διευθέτησης της αμοιβής των λεωφορειούχων για την μεταφορά των μαθητών στον νομό Λέσβου διευκρινίζει ότι «έχει μεταφερθεί ποσό 76.000.000€ στις αποκεντρωμένες διοικήσεις για κάλυψη υποχρεώσεων από μεταφορές μαθητών παρελθόντων ετών».


Ο βουλευτής επισημαίνει ότι το υπουργείο υπεκφεύγει και δεν απαντά σε ένα βασικό σκέλος της ερώτησης που αφορά τις αυθαίρετες και μονομερείς μειώσεις σε ανεξόφλητες οφειλές προς τους λεωφορειούχους, δεν εξειδικεύει για την ανά περιφέρεια κατανομή των πόρων, το ποσοστό της συνολικής οφειλής που καλύπτει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, καθώς και το πότε θα δοθεί το ποσό αυτό στους δικαιούχους.
Για την διερεύνηση αυτών των ζητημάτων ο κ. Γαληνός κατέθεσε νέα ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ