Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

30.6.10

Επίκαιρη Ερώτηση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη προς τον πρωθυπουργό με θέμα: «Σοβαρά ερωτήματα για συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων του Πολεμικού Ναυτικού»

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης με θέμα τον τρόπο εκτέλεσης των συμβάσεων του Πολεμικού Ναυτικού για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων τύπου «214» και τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών κλάσεως «S». Το πλήρες κείμενο της ερώτησης είναι ως εξής:



κ. Πρωθυπουργέ,
Έρευνα που διεξάγει το ΣΔΟΕ έφερε στην επιφάνεια πλήθος στοιχείων που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα γύρω από τον τρόπο εκτέλεσης των συμβάσεων του Πολεμικού Ναυτικού για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων τύπου «214» και τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών κλάσεως «S». Οι ελεγκτές διαπίστωσαν σωρεία παρατυπιών σε μια διαδικασία κατά την οποία κεντρικό ρόλο φαίνεται να διαδραμάτισαν υπεράκτιες εταιρείες.

Ερωτάσθε:
1) Θα προχωρήσετε στις δέουσες ενέργειες προς εντοπισμό τυχόν εμπλοκής πολιτικών προσώπων;
2) Θα αξιώσετε, τουλάχιστον, αποζημιώσεις από πρόσωπα και φορείς που εμπλέκονται σε πράξεις δωροληψίας και δωροδοκίας;
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Γ. Καρατζαφέρης
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ