Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

25.2.22

Συλλυπητήρια και θλίψη για το θάνατο του Δ. Τσοβόλα από βουλευτές

 


Συλλυπητήρια και θλίψη για το θάνατο του Δ. Τσοβόλα από βουλευτές

Την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του πρώην υπουργού Οικονομικών και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσοβόλα, εξέφρασαν από το βήμα της βουλής, βουλευτές των κομμάτων τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης.

«Μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και θλίψη ο θάνατος του Δημήτρη Τσοβόλα και είναι μια απώλεια για τη χώρα και τη δημοκρατία. Προσέφερε πολλά στον αγώνα για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπηρετώντας την πατρίδα», τόνισε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Τσοβόλα και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.

«Είναι βαθύτατη η θλίψη για το θάνατο του Ηπειρώτη Δημήτρη Τσοβόλα. Από όλους τους δημόσιους χώρους που πέρασε τίμησε ιδιαίτερα την πατρίδα του και την Ήπειρο. Κατάφερε πολλά. Ξεκινώντας φτωχός από το χωριό του μεγαλούργησε στην Αθήνα. Καλό του ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», σημείωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ