Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

24.10.19

Κυρ. Βελόπουλος: Συμφωνείτε σε όλα και κάνετε ψευτοαντιδικίες την ώρα των δελτίων ειδήσεων

Κυρ. Βελόπουλος: Συμφωνείτε σε όλα και κάνετε ψευτοαντιδικίες την ώρα των δελτίων ειδήσεων


Για «ψευτοαντιδικίες που γίνονται την ώρα των δελτίων ειδήσεων για να παίξουν τις ατάκες στα δελτία ειδήσεων», έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ξεκινώντας την παρέμβασή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης, «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις».
«Είναι ένα συμφωνημένο θέατρο του παραλόγου για επικοινωνιακούς λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Μας λέτε που διαφωνείτε αλλά δεν μας λέτε που συμφωνείτε. Να σας πω πού συμφωνείτε εσείς της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ; Συμφωνείτε σε Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά, λαθροεισβολείς και οικονομία. Άρα συμφωνείτε σε όλα», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στις αντιπαραθέσεις που είχαν προηγηθεί.
Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σχολίασε την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ελλάδα βγήκε από την κρίση: «Έξω βρέχει λεφτά. Όποιος θέλει να πάει να μαζέψει. Κύριοι, η κρίση υπάρχει και θα υπάρχει, γιατί είμαστε υπό επιτροπεία. Χρειαζόμαστε σχέδιο αναπτυξιακό», είπε ο κ. Βελόπουλος.
Για την υπόθεση της NOVARTIS, σημείωσε ότι «οι λέξεις που ακούστηκαν στη Βουλή, είναι 'σκευωρία', 'απειλές', 'εκβιασμοί', 'χρηματισμός'. Αυτό δεν είναι πολιτικό σύστημα είναι η Cosa Nostra», είπε και διερωτήθηκε: «Τα λεφτά που χάθηκαν, θα επιστραφούν; Αυτά που πήραν οι γιατροί, θα τα πάρουμε πίσω;».
Ο κ. Βελόπουλος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τον αριθμό των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο σχέδιο νόμου.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ