Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

19.10.16

Η Σ. Βούλτεψη ζήτησε μέρος των χρημάτων από τα κανάλια να πάνε στις κοινωνικές δομές που κλείνουν

Η Σ. Βούλτεψη ζήτησε μέρος των χρημάτων από τα κανάλια να πάνε στις κοινωνικές δομές που κλείνουν

Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Οικονομία, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει μέρος του ποσού που πήρε από την πρώτη δόση από τα κανάλια στις Κοινωνικές Δομές που, όπως είπε, κλείνουν από την 1η Νοεμβρίου.
Αναφορικά με το νομοσχέδιο η κυρία Βούλτεψη υπογράμμισε ότι η ΝΔ το ψηφίζει επί της αρχής και χαιρέτησε την ευρεία συναίνεση που επιτεύχθηκε στη Βουλή και την διάθεση συνεργασίας από μέρους της αναπληρώτριας υπουργού κ. Αντωνοπούλου ώστε να ενσωματωθούν οι περισσότερες από τις προτάσεις των κομμάτων και των φορέων.
Επιπλέον, η Σοφία Βούλτεψη επισήμανε την ανάγκη ο Νόμος αυτός να μην έχει την τύχη του προηγούμενου και να εφαρμοστεί, δεδομένου ότι στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου η Κοινωνική Οικονομία, τρίτος τομέας της Οικονομίας, δίπλα στον Δημόσιο και Ιδιωτικό, παράγει ακόμη και το 10% του ΑΕΠ- κάτι που η Ελλάδα έχει απόλυτη ανάγκη, όπως υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ