Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

27.6.11

Αθήνα 27 Ιουνίου 2011
Ερώτηση στη Βουλή για τους


Απλήρωτους καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης



Ο Βουλευτής ν. Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς την κ. Υπουργό Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σχετικά με την μη πληρωμή των ωρομίσθιων καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο της ερώτησης: «Η συμπεριφορά αυτή είναι προσβλητική και απαξιωτική απέναντι στο λειτούργημα που επιτελούν. Η γραφειοκρατία που έχει επιβάλει η λειτουργία της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών καθώς και οι κάθε είδους γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες που κατατρέχουν το υπουργείο σας ούτε πρέπει ούτε μπορούν να αποτελέσουν επαρκή δικαιολογία για να οδηγείτε στην οικονομική εξαθλίωση εργαζόμενους που ενσυνείδητα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους»
Το ερώτημα που τίθεται στην κα Υπουργό είναι σε ποιες ενέργειες θα προβεί για να πληρωθούν άμεσα οι ωρομίσθιοι καθηγητές του Μουσικού Σχολείο Μυτιλήνης.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ