Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

13.4.11

13-4-2011

Να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους

παραγωγούς πατάτας σε Ηλεία και Αχαΐα





Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους παραγωγούς πατάτας σε Ηλεία και Αχαΐα για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου καθώς και τον παγετό του Δεκεμβρίου, ζητεί με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη, ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης ενημέρωσε τον αρμόδιο Υπουργό για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθώς ενώ έχουν γίνει οι απαιτούμενοι έλεγχοι από τον ΕΛΓΑ και τα πορίσματα έχουν σταλθεί τους παραγωγούς οι δικαιούχοι δεν έχουν ακόμα λάβει τις αποζημιώσεις τους.

Ο Γιώργος Κοντογιάννης ζήτησε να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις, καθώς ήδη έχουν παρέλθει αρκετοί μήνες από την καταστροφή των καλλιεργειών και οι αγρότες βρίσκονται σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και τον καταστροφών που έπληξαν την Ηλεία, σε βαθμού που δεν μπορούν να εορτάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ