Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

15.6.10

Ο Βουλευτής Β΄Αθηνών και Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση SIEMENS Κ. Αϊβαλιώτης απέστειλε την εξής επιστολή προς τον Πρόεδρό της κ. Βαλυράκη:

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS, κ. ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ



Ο Βουλευτής Β΄Αθηνών και Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση SIEMENS Κ. Αϊβαλιώτης απέστειλε την εξής επιστολή προς τον Πρόεδρό της κ. Βαλυράκη:
Προς τον
κ.Ι. Βαλυράκη
Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής
για τη διερεύνηση της υπόθεσης SIEMENS στο σύνολό της
Αθήνα, 15.6.2010
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι η προ ημερών δήλωσή του για αποχώρηση από την Εξεταστική Επιτροπή λειτούργησε προς την κατεύθυνση της επιτάχυνσης των διαδικασιών και της βαθύτερης διερεύνησης του σκανδάλου της SIEMENS.
Ιδιαίτερη θετική κρίνει ο ΛΑ.Ο.Σ. την επιστολή του υπουργού Επικρατείας κ. Παμπούκη προς την SIEMENS, μια εξέλιξη η οποία επετεύχθη μετά από δική μας επιμονή.
Ως εκ τούτου ο ΛΑ.Ο.Σ. μετέχει εκ νέου στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής και αναμένει να υπάρξει ταχύτερη ροή πληροφόρησης η οποία θα διευκολύνει τους βουλευτές-μέλη της να αποκαλύψουν όλες τις πτυχές του σκανδάλου και τους αυτουργούς του.

Με εκτίμηση
Κ. Αϊβαλιώτης
Βουλευτής Β΄Αθηνών
Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ