Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

2.11.22

Μ. Κατρίνης: Ελληνικής ιδιοκτησίας η πλατφόρμα που αξιοποιήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

 


Μ. Κατρίνης: Ελληνικής ιδιοκτησίας η πλατφόρμα που αξιοποιήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Ελληνικής ιδιοκτησίας είναι η πλατφόρμα, που είδε το φως την δημοσιότητας, με την εφιαλτική υπόθεση κακοποίησης του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό, όπως επισήμανε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στη Βουλή, για τα Εθνικό Σχέδιο Δράσης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και εκμετάλλευσης.

Ο κ. Κατρίνης χαρακτήρισε διαχρονική και διακομματική την ευθύνη του πολιτικού συστήματος, για το γεγονός ότι δεν έχει διαμορφωθεί, όλα αυτά τα χρόνια, ένα αποτελεσματικό σύστημα παιδικής προστασίας.

Ιδίως για την πλατφόρμα που αξιοποιήθηκε στην σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι δυστυχώς, στη χώρα μας, υστερούμε δραματικά στην εισαγωγή τεχνολογιών που ανιχνεύουν αυτά τα περιστατικά. «Πλατφόρμες επικοινωνίας, όπως αυτή που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, με την υπόθεση της 12χρονης, που μάλιστα είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, δεν παρέχουν καμία ασφάλεια και καμία εγγύηση. Πρέπει σήμερα να ληφθούν αποφάσεις, να υπάρχουν συγκεκριμένες δομές με ξεκάθαρες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες», είπε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ