Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

28.3.19

Προσοχή στα ψιλά γράμματα της κυβερνητικής προπαγάνδας!

Προσοχή στα ψιλά γράμματα της κυβερνητικής προπαγάνδας!


«Όσοι είχαν πεισθεί το 2015 ότι ο Σύριζα είχε μαγικές λύσεις στην οικονομία και θα εξαφάνιζε τα χρέη, δημόσια και ιδιωτικά, πληρώνουν τώρα τα ψιλά γράμματα της κυβερνητικής προπαγάνδας» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Αμυράς στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη σημερινή συζήτηση για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι «περισσότεροι δανειολήπτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με αναγκαστικά μέτρα και κατασχέσεις, καθώς τα νέα όρια είναι αυστηρότερα όχι μόνο από αυτά που ίσχυαν πριν από το 2015 αλλά και από όσα έλεγαν τα κυβερνητικά στελέχη πριν από λίγες ημέρες.».
Τέλος ο κ. Αμυράς ολοκλήρωσε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι για όσο διάστημα δεν αυξάνεται σημαντικά το ΑΕΠ, δεν δημιουργούνται ποιοτικές θέσεις εργασίας και νέα εισοδήματα, οι ρυθμίσεις των δανείων δεν θα λύσουν ποτέ το πρόβλημα. Θα προσφέρουν μία μικρή ανάσα, αλλά δεν θα λύνουν το δομικό πρόβλημα των κόκκινων δανείων.




Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ