Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

8.3.18

Ανδρ. Λοβέρδος: Άκρον άωτον της υποκρισίας και της δημαγωγίας η συμπεριφορά της κυβέρνησης

Ανδρ. Λοβέρδος: Άκρον άωτον της υποκρισίας και της δημαγωγίας η συμπεριφορά της κυβέρνησης


Για συμπεριφορά υποκρισίας και δημαγωγίας και εν τέλει αυτοεξετελισμού κατηγόρησε την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, ενώ οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ -και ανάμεσά τους και ο κ. Τσακαλώτος- στις 23 Φεβρουαρίου ψήφιζαν την απόσυρση του Παναμά από τη «αύρη λίστα των Βρυξελλών» με τους φορολογικούς παραδείσους, ο πρωθυπουργός «κοπτόταν και κατακεραύνωνε συλλήβδην τους πολιτικούς του αντιπάλους για τα Panama papers».
Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας, στις 6 Φεβρουαρίου, από την Πάτρα, είπε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει πατριωτισμός των Panama papers, των offshore και της μίζας» και διερωτήθηκε: «Αν δεν πρόκειται για το άκρον άωτον της υποκρισίας, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και τελικά της προσωπικής ξετσιπωσιάς, τότε περί τίνος πρόκειται;».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ