Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

28.4.17

Nα αποσυρθεί η τροπολογία των λαθρεμπόρων!

Nα αποσυρθεί η τροπολογία των λαθρεμπόρων!

Να αποσυρθεί η τροπολογία που κατέθεσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Δημητριάδης με την οποία διαγράφονται πρόστιμα από παραβάσεις λαθρεμπορίας κάλεσε τον κ. Παπαδημητρίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς με παρέμβασή του κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιου του εξωδικαστικού διακανονισμού οφειλών των επιχειρήσεων.
Ο κ. Αμυράς τόνισε ότι η τροπολογία αυτή φωτογραφίζει τους λαθρεμπόρους καυσίμων που ως αντιπολίτευση η ΣΥΡΙΖΑ φώναζε ότι θα πατάξει αλλά τώρα ως κυβέρνηση πάει να καλύψει.
Επίσης ο κ. Αμυράς υπενθύμισε ότι αντίστοιχη τροπολογία επιχείρησε ακριβώς πριν ένα χρόνο να περάσει η κυβέρνηση αλλά τελικά απέσυρε λόγω της γενικευμένης κατακραυγής της αντιπολίτευσης.
Τέλος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού κάλεσε τον υπουργό να αποκαλύψει ποιες εταιρείες ακριβώς φωτογραφίζει.



Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ