Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.4.12

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Την πρώτη ομιλία του ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έκανε σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στη Βουλή ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του υπουργείου Ανάπτυξης για την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Στα βασικά σημεία της ομιλίας του ο Πάνος Καμμένος είπε:



-Αντέξαμε στις πιέσεις όλο αυτό το διάστημα και δεν υπογράψαμε δηλώσεις μετανοίας ψηφίζοντας τα δυο μνημόνια. Είμαστε Κίνημα Πολιτών που γιγαντώθηκε μέσα από το διαδίκτυο, το κίνημα μας μεγαλώνει και θα γίνει ποτάμι.

-Αυτή η Βουλή λειτουργεί κατόπιν εντολών του Σόιμπλε και της Μέρκελ. Κύριοι της κυβέρνησης,στόχος σας είναι η διάρρηξη της ελληνικής οικογένειας, διότι με την πολιτική της συγκυβέρνησης πλήττεται ο συνταξιούχος, η άνεργη μητέρα, ο άνεργος νέος .

-Εχουμε μια οικονομία που καταρρέει,έχουμε έναν πρωθυπουργό που διορίστηκε απο την Golman Sachs. Γνωρίζετε καλά κύριοι της κυβέρνησης ότι αν συνεχίσετε την εφαρμογή του μνημονίου δεν θα έχετε να πληρώσετε μισθούς και συντάξεις. Εχετε παραδώσει τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου στην τρόικα. Μην απειλείτε λοιπόν τους πολίτες, εσείς θα πρέπει να φοβάστε γιατί ο ελληνικός λαός θα σας τιμωρήσει.

-Παραδίδετε εν γνώσει σας δημόσια περιουσία, διαπράττετε έγκλημα και θα υπάρξει τιμωρία σκληρή, παραδειγματική. Θα υπάρξει τιμωρία ποινική και αστική.

-Ο κ. Σαχινίδης μας είπε ότι ο φάκελος για τις πολεμικές αποζημιώσεις έχει χαθεί.Εμείς βρήκαμε το φάκελο των γερμανικών αποζημιώσεων, είναι ο φάκελος Δοξιάδη για τις γερμανικές αποζημιώσεις και σας τον παραδίδουμε. Φροντίστε να μην τον κάψετε και αυτόν όπως τα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών.

-Στην αρχή μας είπαν κομμουνιστές, ο κ. Πρετεντέρης μας είπε ακροδεξιούς, ο κ. Σαμαράς μας είπε κομματίδιο, όμως υπάρχουν έλληνες που πιστεύουν σε αρχές και αξίες. Δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε κεντρώοι ούτε αριστεροί, είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα πολεμήσουμε ώστε η φωνή μας να γίνει πιο δυνατή.

-Με το νομοσχέδιο που φέρνετε κάνετε 327 ρουσφέτια.Κλείνετε τις υποθέσεις της λαθρεμπορίας πετρελαίου,κλείνετε την υπόθεση της Siemens.

-Νομοθετείτε για να αρπάξετε κι άλλα ως προκαταβολή για τον προεκλογικό αγώνα. Εδώ δεν μπορείτε να περπατήσετε στις συνοικίες,δεν μπορείτε να συναντήσετε στα καφενεία τους ανθρώπους που ως χθες σας είχαν εμπιστευτεί την ψήφο τους.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ