Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

24.10.11

Αθήνα 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη





Σας καταθέτω ως αναφορά δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ» στο οποίο εκτός των άλλων θεμάτων, τίθεται το θέμα της οργανωτικής διάρθρωσης του νέου Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ».
Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ που εκδόθηκε η μόνη αναφορά στη Μυτιλήνη είναι ότι το Εργαστήριο Ελέγχου ποιότητας Γάλακτος υπάγεται στη Γενική Διεύθυνση Διασφάλισης ποιότητας αγροτικών προϊόντων του νέου Οργανισμού.
Μάλιστα δε η περιφερειακή διεύθυνση που θα έχει στην αρμοδιότητά της την περιοχή του Αιγαίου θα εδρεύει στον Πειραιά και αποτελεί τη μοναδική περιοχή – εξαίρεση, της οποία η Περιφερειακή Διεύθυνση εδρεύει σε άλλη περιοχή, από αυτήν της αρμοδιότητάς της.
Παρακαλούμε για την εξέταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα και την απάντησή σας.


Ο Βουλευτής




Σπύρος Γαληνός
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ