Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

17.10.11

Αθήνα 17 Οκτωβρίου 2011
ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοιν. Ασφάλισης, κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη



Σας καταθέτω ως αναφορά το αριθμ.88280/14.10.11 έγγραφο, της Δημοτικής Ενότητας Γέρας του Δήμου Λέσβου σχετικά με την πιθανολογούμενη κατάργηση του ΙΚΑ Παπάδου.
Η είδηση ότι το κατάστημα του ΙΚΑ Παπάδου επίκειται να κλείσει έχει προκαλέσει στους κατοίκους της περιοχής δίκαιη οργή και αγανάκτηση. Το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί δύο πρώην Δήμους με πληθυσμό 12.000 άτομα και περίπου 3.000 ασφαλισμένους και συνταξιούχους.
Πιθανή κατάργηση του υποκαταστήματος όχι μόνο θα επιφέρει μεγάλη αναταραχή στη ζωή των κατοίκων, αφού όλοι οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να μεταβαίνουν στο ΙΚΑ Μυτιλήνης για να εξυπηρετηθούν αλλά και παράλληλα θα επιφέρει την υποβάθμιση της περιοχής.
Παρακαλούμε για την εξέταση των αναφερομένων και την απάντησή σας.
Ο Βουλευτής



Σπύρος Γαληνός
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ