Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

11.5.11

Αθήνα 10 Μαΐου 2011

Νικητιάδης προς Γαληνό:
Γεμάτη Σκάφη η Μαρίνα Μυτιλήνης !!!

Γεμάτη από σκάφη βλέπει την Μαρίνα Μυτιλήνης ο υπεύθυνος για τον Τουρισμό υφυπουργός. Ο κ. Νικητιάδης είπε, ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπίας, ότι έχει φωτογραφίες με την Μαρίνα γεμάτη από σκάφη ενώ κατηγόρησε τον κ. Γαληνό, που κατάθεσε φωτογραφία με πέντε σκάφη στην Μαρίνα, ότι επιλέγει ημέρες. Βέβαια οι κάτοικοι της Μυτιλήνης βλέπουν καθημερινά την πραγματικότητα με τα ίδια τους τα μάτια και γνωρίζουν ποια φωτογραφία απεικονίζει την θλιβερή πραγματικότητα και ποια αποτελεί «μαγική εικόνα».



Ο βουλευτής Λέσβου έθεσε δυναμικά στην ολομέλεια της Βουλής το ζήτημα της Μαρίνας Μυτιλήνης και την αξιοποίηση της αναπτυξιακής δυναμικής που μπορεί να έχει για τον τουρισμό και την οικονομία της Λέσβου. Ο υφυπουργός δυστυχώς στο μεγαλύτερο μέρος της απάντησης του αναλώθηκε στον καταμερισμό ευθυνών λειτουργώντας ως αντιπολίτευση της προηγούμενης κυβέρνησης ενώ στην συνέχεια εκθείαζε τα προτερήματα της Μαρίνας Μυτιλήνης χωρίς ίχνος αυτοκριτικής διάθεσης.
Μετά την κοινοβουλευτική συνεδρίαση ο κ. Γαληνός δήλωσε: «Εκτιμώ τον κ. Νικητιάδη και τον θεωρώ άνθρωπο καλών προθέσεων. Πράγματι με λυπεί που στην συγκεκριμένη περίπτωση έχασε την ψυχραιμία του και κατέφυγε σε στείρα παρελθοντολογία. Προσωπικά δεν κινούμαι από αντιπολιτευτική διάθεση, αλλά από αυτό που αποτελεί καημό του κάθε Μυτιληνιού: να δούμε την Μαρίνα μας σε πλήρη ανάπτυξη, να φέρνει τουρισμό στο νησί μας και έσοδα στην οικονομία μας. Στην Βουλή κατέθεσα φωτογραφίες από δύο μαρίνες: του Αϊβαλίου γεμάτη και της Μυτιλήνης με πέντε σκάφη. Τίποτα δεν θα μου έδινε μεγαλύτερη χαρά από το να ήταν οι φωτογραφίες αντίστροφα. Ο κ. Υφυπουργός μας είπε τα όσα κάνει σωστά με την Μαρίνα. Δεν διαφωνούμε. Δεν μας είπε όμως τι είναι αυτό που κάνει λάθος και δεν είναι η μαρίνα μας γεμάτη σκάφη. Το ξέρει; Ή μήπως δεν το ξέρει; Και το βασικότερο τι θα κάνει για να το διορθώσει;»
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ