Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

30.3.22

Απέρριψε η Ν. Κεραμέως τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για θλιβερό λαϊκισμό

 


Απέρριψε η Ν. Κεραμέως τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για θλιβερό λαϊκισμό

Σκληρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, χαρακτηρίζοντας τις τροπολογίες που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, που συζητείται στη Βουλή, «μεγαλείο θλιβερού λαϊκισμού».

Υπεραμυνόμενη της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει μεταξύ άλλων αλλαγές στον τρόπο ανάδειξης των οργάνων διοίκησης στα Πανεπιστήμια η κυρία Κεραμέως κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «παραμένει προσηλωμένη στη λογική της ήσσονος προσπάθειας και της εξίσωσης προς τα κάτω».

Η υπουργός Παιδείας απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει την κατάργηση της ελάχιστης βάσης για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια, αντιτείνοντας ότι «μας γυρίζει στο καθεστώς των εισακτέων της λευκής κόλλας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερη τροπολογία, προτείνει η χρηματοδότηση των ΑΕΙ να μη γίνεται με βάση ποιοτικά κριτήρια και αξιολόγηση, με μία τρίτη ζητά να μειωθεί η εξεταστέα ύλη στις πανελλαδικές στο μισό και με την τέταρτη τροπολογία να καταργηθεί η Τράπεζα Θεμάτων. Ο λαϊκισμός σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο», συμπλήρωσε η κυρία Κεραμέως.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ