Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

17.7.19

Ορκωμοσία των νέων βουλευτών

Ορκωμοσία των νέων βουλευτών



Ορκίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 11:00, οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Τη συνεδρίαση διηύθυνε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του προσωρινού Προέδρου, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.
Στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών της Ιεράς Συνόδου.
Ακολούθησε η ορκωμοσία των τριών μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνι και αμέσως μετά η ορκωμοσία όσων βουλευτών επιθυμούσαν πολιτικό όρκο.
Η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου θα συγκληθεί αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 10:30, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή Προέδρου του Σώματος.
· Ακολουθεί στο συνημμένο αρχείο το βίντεο της ορκωμοσίας.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ