Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

8.2.19

Φ. Γεννηματά: Η πόλις εσάς θα καταδιώκει για πάντα κ. Τσίπρα - Ορίστε άμεσα ημερομηνία εκλογών

Φ. Γεννηματά: Η πόλις εσάς θα καταδιώκει για πάντα κ. Τσίπρα - Ορίστε άμεσα ημερομηνία εκλογών


Σφοδρή ήταν η επίθεση της Φώφης Γεννηματά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε πριν από λίγο στην ομιλία της στην Ολομέλεια για το «Πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ». Τόνισε ότι προσπαθεί να διώξει από πάνω του «το στίγμα της Ακροδεξιάς» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «αλλά όπως είπατε: η πόλις εσάς θα ακολουθεί, θα σας καταδιώκει για πάντα». Πρόσθεσε πως «όσοι συνειδητοποιούν τι πραγματικά είναι ο κ.Τσίπρας και η παρέα του και θέλουν να τελειώσουν μαζί τους έχουν μόνο έναν δρόμο: Να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής. Γιατί ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το κύριο ανάχωμα στον διχασμό και στα νέα αδιέξοδα που αυτός θα δημιουργήσει στον τόπο».
Η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός προσέφερε στη γειτονική χώρα την ένταξη στο ΝΑΤΟ, την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ταυτόχρονα τη «μακεδονική γλώσσα», τη «μακεδονική ταυτότητα», τον «μακεδονικό λαό», δηλαδή «μακεδονικό Έθνος».
«Με την υπογραφή σας διατηρείτε ζωντανή τη ρίζα του αλυτρωτισμού, τον μακεδονισμό. Παραδώσατε όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει για τη χώρα ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία του 1995 που έδινε τη δυνατότητα εξεύρεσης μιας ολοκληρωμένης και βιώσιμης λύσης. Εκχωρήσατε ουσιαστικά το μονοπώλιο του όρου Μακεδονία στην γείτονα χώρα. H Μακεδονία μας αναφέρεται στη συμφωνία των Πρεσπών, απλά ως η "βόρεια περιοχή του πρώτου μέρους". Συγχαρητήρια. Γι' αυτό ο ελληνικός λαός φωνάζει ένα μεγάλο Όχι, σε αυτή τη συμφωνία και κανείς δεν έχει δικαίωμα να αγνοεί την θέλησή του και προφανώς ούτε ανόητοι είναι, ούτε ακροδεξιοί λαϊκιστές» υπογράμμισε.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ