Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

6.6.17

Ν. Δένδιας για φορολογικό νομοσχέδιο: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα

Ν. Δένδιας για φορολογικό νομοσχέδιο: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα


Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα και δεν έχει ούτε το ελαφρυντικό ότι μάχεται υπέρ της εθνικής αξιοπρέπειας, διότι και αυτή την έχει εκχωρήσει για να συνεχίσει να κυβερνά» κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.
«Επιλέξατε να προτάξετε το χρέος στη διαπραγμάτευση και να το συνδέσετε με την αξιολόγηση, ενώ ήταν απολύτως προφανές σε όλους, ότι η Γερμανία δεν είχε καμία πρόθεση να συζητήσει σοβαρά τα θέματα του χρέους πριν από τις γερμανικές εκλογές.
Διατηρώ πολύ καθαρή στη μνήμη μου τη συνομιλία με τον κ. Σόιμπλε τον Αύγουστο του 2014. Με ποια λογική η κυβέρνηση έθεσε την αξιολόγηση όμηρο του χρέους; Ποια ήταν η λογική σας;» είπε ο Νίκος Δένδιας και πρόσθεσε ότι αν η κυβέρνηση μπόρεσε να τα φορτώσει όλα στον κ. Βαρουφάκη για το πρώτο διάστημα της διακυβέρνησής της, τώρα είναι απορίας άξιο σε ποιον θα τα φορτώσει.
«Για το πρώτο διάστημα τα φορτώσατε όλα στον κύριο Βαρουφάκη, αλλά τώρα σε ποιον θα φορτώσετε αυτό που φαίνεται ως τεράστια αποτυχία; Ποιος σας διαβεβαίωσε ότι τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να λύσουμε αυτό το θέμα; Διότι αυτός που διαβεβαίωσε, τώρα θα πρέπει να αναλάβει και την τεράστια ευθύνη. Πρέπει να έρθει εδώ, στην εθνική αντιπροσωπεία, να εξηγήσει το πώς σκέφτηκε και ανέλαβε μια τέτοια ευθύνη» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ενημερώνει τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από την εθνική αντιπροσωπεία.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ