Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

12.10.12

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συμβάσεις του ΤΑΙΠΕΔ




ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Κ.Ο. ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ Ν.ΒΑΛΑΒΑΝΗ, Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συμβάσεις του ΤΑΙΠΕΔ

 

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Νάντια Βαλαβάνη και η βουλευτής Α΄ Αθηνών Ζωή Κωνσταντοπούλου αιτήθηκαν κατάθεση εγγράφων από τον υπουργό Οικονομικών.
Συγκεκριμένα ζητήθηκαν τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεων και των αποφάσεων του ΤΑΙΠΕΔ από τις 17 Ιουνίου ως σήμερα, όλες οι συμβάσεις παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του Δημοσίου με τις τράπεζες και όλες οι συμβάσεις του Δημοσίου με συμβούλους αποκρατικοποίησης.


«Προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΘΕΜΑ: Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συμβάσεις του ΤΑΙΠΕΔ
Επειδή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. είναι αρμόδιο να αποφασίζει για κάθε πράξη που αφορά την διοίκηση της εταιρείας, την αξιοποίηση και τη διαχείριση των περιουσιακών της στοιχείων ,που αποτελούνται από «πακέτα» ΔΕΚΟ, άλλων δημοσίων επιχειρήσεων, της ακίνητης ιδιωτικής αλλά και της δημόσιας περιουσίας του Δημοσίου.
Επειδή, οι υπογεγραμμένες συμβάσεις παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών είναι δηλωτικές του τρόπου και του κόστους αποκρατικοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Για τους λόγους αυτούς
Ζητούμε να κατατεθούν στη Βουλή, από τον κ. Υπουργό Οικονομικών
1.    Τα πρακτικά συνεδριάσεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ από τις 17 Ιουνίου 2012 μέχρι σήμερα.
2.    Όλες οι συμβάσεις παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του Δημοσίου με τις Τράπεζες που αναφέρονται στην υπ’ αρ. 8/2012 (ΦΕΚ Β 111/2012) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.
3.    Όλες οι συμβάσεις του Δημοσίου με συμβούλους αποκρατικοποίησης που αναφέρονται στις υπ’ αρ. ΕΓΔΕΚΟ 2647 (ΦΕΚ Β 788/2012), 3238/2012 (ΦΕΚ Β 2421/2012), 3316/2012 (ΦΕΚ Β 2471/2012) και 560/2011 (ΦΕΚΒ 2081/2011) Αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών.

Αθήνα, 12/10/2012
Οι αιτούντες Βουλευτές
Τσίπρας Αλέξης
Βαλαβάνη Νάντια
Κωνσταντοπούλου Ζωή»



Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ