Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

8.7.12

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012


ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ  ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

 

Ο Γραμματέας  της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Κώστας  Μαρκόπουλος  κατά την ομιλία του τόνισε τα εξής :



«Άκουσα  τον πρωθυπουργό να απευθύνεται κατεξοχήν στους δανειστές της χώρας  και όχι στους πολίτες. Δεν  άκουσα να αναφέρεται καμία κοινωνική ομάδα από αυτές που μας έστειλαν  όλους σε αυτή την αίθουσα.

Δεν  άκουσα κάτι ουσιαστικό για τους ανέργους, δεν άκουσα κάτι για αυτούς που χάνουν τις επιχειρήσεις τους, δεν άκουσα κάτι για τα χρεοκοπημένα ταμεία  ιδιαίτερα μετά το “πετυχημένο” PSI  που άφησε τα ταμεία χωρίς χρήματα.

Η μόνη κοινωνική ομάδα που  αισθάνθηκε ανακούφιση  είναι οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες που  αισθάνθηκαν ότι ο νόμος Ραγκούση θα μείνει.  γιατί φαίνεται ότι αποτελεί ιδεολογική διαφορά  των τριών συνιστωσών αυτής της κυβέρνησης.

Δεν ακούσαμε ένα αριθμό μια στόχευση ένα μετρημένο αποτέλεσμα για να σας κρίνουμε  αυτές οι προγραμματικές δηλώσεις  δεν απευθύνονταν σε μας απευθύνονταν στους δανειστές.»

Ο κ. Μαρκόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση  υπογραμμίζοντας ότι «Κομμάτι της εξωτερικής πολιτικής είναι η οικονομική διπλωματία και οικονομική διπλωματία χωρίς σταθερή πατριωτική φωνή , χωρίς στρατηγική εξόδου από την κρίση  δεν μπορεί να υπάρχει.

Δεν απέτυχαν οι αριθμοί απέτυχε το ΠΑΣΟΚ το οποίο  έφτιαξε το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο.  Θα επαναλάβω στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου όσα είπε ο Αϊνστάιν με μια μικρή διόρθωση  ο ορισμός της ηλιθιότητας, το διορθώνω, της πολιτικής παραπλάνησης , είναι να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα .

Παραπλανήσατε τον ελληνικό λαό ότι έχετε ισοδύναμα μέτρα και ότι έχετε το σχέδιο της επαναδιαπραγμάτευσης και  χρειάστηκαν είκοσι ημέρες για να γίνουν όλα πολιτικός χαρτοπόλεμος. Αυτό λέγεται πολιτική εξαπάτηση. Ξέρετε ποιοι πρώτοι από όλους θα σας αντιμετωπίσουν αρνητικά θα είναι όλοι αυτοί που σας στήριξαν. Αυτοί που σας στήριξαν από τα ΜΜΕ και τους ισχυρούς αυτού του τόπου.»

Τέλος ο κ.  Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  εκτίμησε ότι θα ακολουθήσει και νέο μνημόνιο «Δεν υπήρχαν αριθμοί γιατί έρχονται περικοπές και μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε και τρίτο μνημόνιο. Δεν δικαιούσθε να κάνετε περικοπές αν πρώτα  δεν  σταματήσετε τις σπατάλες και τις παρανομίες αν  δεν φέρετε στον τόπο αξιακό σύστημα.»


Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ