Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

17.7.12

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η


Προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης


Θέμα; «Ο αριθμός των κάθε είδους απασχολουμένων στο

Δημόσιο σήμερα, πλην των μετακλητών υπαλλήλων»



Σύμφωνα με επανειλημμένες διαβεβαιώσεις σας προς τους αρμόδιους φορείς, δεν πρόκειται να υπάρξουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, παρά τα προβλεπόμενα στο Μνημόνιο 2 (ν.4046/2012) και το συνοδευτικό μεσοπρόθεσμο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προς τούτο για τα έτη της δημοσιονομικής προσαρμογής 2012-2015.
Επειδή η κυρίαρχη αυτή αντίφαση μεταξύ των ψηφισθέντων από τη Βουλή και των δηλώσεών σας, καθώς και η φημολογία για περαιτέρω μείωση των συντάξεων και περικοπών του εφάπαξ, έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο κύμα φυγής δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο θα κορυφωθεί στο τέλος του έτους λόγω και της αλλαγής του τρόπου υπολογισμού της σύνταξης (ν. 3029/2002).
Παρακαλώ να μας ενημερώσετε:
Ποιος είναι σήμερα ο πραγματικός αριθμός των κάθε είδους απασχολουμένων στο Δημόσιο, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (δημοσίου/ιδιωτικού δικαίου, αόριστης ή ορισμένης χρονικής διάρκειας ή έργου), πλην των μετακλητών υπαλλήλων.
Ο ερωτών βουλευτής
Αλέξης Π. Μητρόπουλος

Αθήνα 17-7-2012
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ