Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

23.6.11

Μας απειλείτε, κύριε Τσίπρα, αν θα υπογράψουμε το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο;

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κατά την διάρκεια της συζήτησης σχεδίου νόμου με θέμα τις εξαρτήσεις,ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χρήστος Αηδόνης, τοποθετήθηκε σήμερα ,σε δηλώσεις του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρα ,σχετικά με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και την επερχόμενη ψήφισή του. .





Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΝ κ. Αλέξης Τσίπρας, σε ερώτημά του προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αναρωτήθηκε «Θα το ψηφίσετε κύριοι της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας; θα συναινέσετε στο έγκλημα;» και προσέθεσε : «αυτό το ιστορικό έγκλημα υπάρχει κανείς ,που πιστεύει ότι ,την υπογραφή θα βάλουν μόνο ο Βενιζέλος και ο Παπακωνσταντίνου; Θα τη βάλλουν όλοι όσοι ψηφίσουν, και όσοι στα μουλωχτά στηρίζουν», εννοώντας κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ έκανε λόγο και για στημένα παιχνίδια.



Ο κ Αηδόνης απαντώντας μεταξύ άλλων δήλωσε:



«στο κομμάτι που έχει να κάνει με το θέμα περί χρεοκοπίας, κύριε Τσίπρα, υπάρχουν δύο επιλογές: Ή θα αποδεχθούμε ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή κεφάλαια, τα οποία έχουν επενδυθεί για τη χρεοκοπία της χώρας και που σε αυτά, συμμετέχουν εξωτερικοί και πιθανά και εσωτερικοί παράγοντες, ή θα πηγαίνουμε σε αφελείς προσεγγίσεις που λένε ότι ,δεν υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας.



Προσωπικά, πιστεύω ότι είμαστε αφελείς ,εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει ένας διεθνής μανδύας προστασίας αυτής της χώρας και ότι αυτή η χώρα, δεν κινδυνεύει από τη χρεοκοπία. Σήμερα, αυτή η Κυβέρνηση κάνει το καθήκον της και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.



Ακούγοντάς σας σήμερα ένοιωσα την απειλή σας.



Μας απειλείτε, κύριε Τσίπρα, αν θα υπογράψουμε το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο;



Ναι, θα το υπογράψω με απόλυτη συνείδηση, γιατί πιστεύω ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα προστατεύσω το μέλλον και των δικών μου παιδιών. Αυτό κάνω λοιπόν, και δεν μπορεί να με απειλήσει κανείς.! Είμαι υπεύθυνος για την πράξη μου και δεν ανέχομαι κανείς να με προσβάλει γι’ αυτό το πράγμα!»
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ