Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

4.5.11


Απάντηση Βενιζέλου σε Ροντούλη:


«Εντός λίγων ημερών θα πληρωθούν οι Εθνοφύλακες»



Απάντηση έδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, για την καταβολή των δεδουλευμένων των Εθνοφυλάκων, μετά από ερώτημα που κατέθεσε στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας Αστέριος Ροντούλης.
Συγκεκριμένα η απάντηση αναφέρει τα εξής «Οι Εθνοφύλακες θα λάβουν εντός των ημερών τα δεδουλευμένα Α’ Τριμήνου 2011, καθώς η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών υπογράφηκε την 24η Μαρτίου 2011. Από 6 Απριλίου 2011 έχουν εκδηλωθεί όλες οι ενέργειες από πλευράς ΓΕΣ, προκειμένου να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα ποσά.
Ο θεσμός των Εθνοφυλάκων καλύπτει πραγματικές και επιτακτικές ανάγκες για την φρούρηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων, λόγω της έλλειψης προσωπικού, ενώ παράλληλα ενισχύει το εισόδημα ατόμων, που κατά βάση προέρχονται από ακριτικές περιοχές της χώρας».
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ