Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

21.1.11

Ένταξη των ΑμΕΑ στον Επενδυτικό Νόμο κέρδισε ο ΛΑ.Ο.Σ. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Αστ. Ροντούλης, κατά τη συζήτηση επί του Επενδυτικού Νόμου στη Βουλή, πρότεινε να συμπεριληφθούν για πρώτη φορά τα ΑμΕΑ στις ευεργετικές διατάξεις του Επενδυτικού Νόμου, κάτι που αποτελεί διαχρονικό και πάγιο αίτημα του αναπηρικού κινήματος.


Στην απάντησή του, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, απεδέχθη πλήρως την επιχειρηματολογία του κ. Αστ. Ροντούλη και δεσμεύτηκε, από το βήμα της Βουλής, να συμπεριληφθεί σε μεταγενέστερη υπουργική απόφαση ρύθμιση που θα δίνει επιπρόσθετη μοριοδότηση σε εκείνα, εκ των επενδυτικών σχεδίων, που θα υποβάλλονται είτε από τα ίδια τα ΑμΕΑ είτε από γονείς και κηδεμόνες αυτών είτε από συλλογικούς φορείς τους.
Εμφανώς, πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη βάσει της οποίας μία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα αποκτά προοπτική και ορίζοντα ένταξης στην αγορά εργασίας, μέσω επιχειρηματικών δράσεων.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ