Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

10.12.10

Είμαστε σε δύσκολο περιβάλλον και έχουμε σκληρές μάχες να δώσουμε.

"Είμαστε σε δύσκολο περιβάλλον και έχουμε σκληρές μάχες να δώσουμε. Όμως έχουμε μπροστά μας μία επιλογή: ή θα σώσουμε τις θέσεις εργασίας, ή θα πιεστούν οι επιχειρήσεις να απολύσουν εργαζομένους ή να κλείσουν", τόνισε ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της γγ του ΚΚΕ.


"Δικό μας πρώτο μέλημα, είναι η διατήρηση και η εξασφάλιση της δουλειάς, ώστε περνώντας το τούνελ να μπορέσουμε, έχοντας τις μικρότερες απώλειες, να μπούμε και πάλι στην ανάπτυξη", υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου.

"Έχουμε να κάνουμε με μία επικίνδυνη κυβέρνηση που σας έτυχε ο κλήρος να φέρετε βάρβαρα μέτρα και να γράψετε τον λαό στα παλιά σας τα παπούτσια", είπε η κα Παπαρήγα.

Πάμε σε γενική ισοπέδωση είπε η γγ του ΚΚΕ με τις συλλογικές συμβάσεις να πέφτουν προς τα κάτω, "αν δεν αντεπιτεθεί ο λαός και δεν σας πάρουν με τις πέτρες με την πολιτική έννοια", γιατί αυτό θέλουν οι βιομήχανοι.

Την αντίθεσή του στο πολυνομοσχέδιο, εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για "βαριά κοινωνική και πολιτική ατμόσφαιρα, γιατί η κυβέρνηση προωθεί ένα πολυνομοσχέδιο που -αιφνιδιαστικά και κατεπειγόντως- αλλάζει χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση, χωρίς σοβαρό προγραμματισμό και με εντεινόμενες ενδοκυβερνητικές τριβές, τους όρους ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες".
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ