Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

5.7.18

Κυρ. Μητσοτάκης: Η χώρα έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο

Κυρ. Μητσοτάκης: Η χώρα έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο


«Η χώρα έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο» ανέφερε στην ομιλία του, στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το Μακεδονικό, λέγοντας ότι «στη Θεσσαλονίκη πήγε μέχρι το αεροδρόμιο».
ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε: «Αν ρωτήσουμε τους Έλληνες σε ποιον αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του "ψεύτη και πολιτικού απατεώνα", θα απαντήσουν τον κ. Τσίπρα».
Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε το δημοψήφισμα του 2015 λέγοντας ότι δίχασε και εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, ενώ υποστήριξε ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από την «καταστροφική επιλογή που πληρώνει ακόμη η χώρα».
Μνημόνευσε τα capital controls, που συνεχίζονται, και πρόσθεσε ότι «εξακολουθεί να κυβερνά με ψέματα, λαϊκισμό, ανευθυνότητα και ανικανότητα».


Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ