Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

21.2.18

Αποστολές βουλευτών σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές εργασίες

Αποστολές βουλευτών σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές εργασίες

Στο διάστημα από 22 έως 26 Φεβρουαρίου 2018, θα εκπροσωπήσουν τη Βουλή των Ελλήνων σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές συναντήσεις οι ακόλουθες αντιπροσωπείες βουλευτών:
Οι βουλευτές κ.κ. Αναστασία Γκαρά, Μαρία Θελερίτη, Μαυρουδής Βορίδης και Χρίστος Δήμας θα λάβουν μέρος στις εργασίες της Χειμερινής Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), οι οποίες θα διεξαχθούν στην έδρα του Οργανισμού, στη Βιέννη. Κατά τη Σύνοδο αυτή θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον αφοπλισμό και τις προκλήσεις που εγείρονται στην περιοχή του ΟΑΣΕ, η οποία καλύπτει το σύνολο του βορείου ημισφαιρίου, καθώς επίσης η ανάπτυξη μακροπρόθεσμων στρατηγικών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των επιδράσεών της σε παγκόσμιο επίπεδο, η λειτουργία της δημοκρατίας υπό την επίδραση των ψευδών ειδήσεων (fake news), η αντιμετώπιση της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, αλλά και η πορεία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή.
Η βουλευτής κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή θα μετάσχει στις εργασίες του Συμποσίου της Βιέννης με θέμα «Μέση Ανατολή και ιστορικά σταυροδρόμια».
Επίσης, ο βουλευτής κ. Γεώργιος Στύλιος θα πάρει μέρος στις εργασίες της Επιτροπής Κοινωνικής Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης, Έρευνας και Τεχνολογίας, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Διαδικασίας Συνεργασίας των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα.
Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ