Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

21.2.17

Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα έδωσε όλα χωρίς καν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα έδωσε όλα χωρίς καν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Στη συμφωνία του Γιούρογκρουπ και τις έντονες διεργασίες στην Κεντροαριστερά αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Τhe caller.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα έδωσε όλα χωρίς καν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να εξασφαλιστεί η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση ή να αναδιαρθρωθεί σημαντικά το χρέος Τα έδωσε όλα απλώς για να επιστρέψει η τρόικα» επεσήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι πέτυχε το χειρότερο μείγμα μεταξύ θέσεων του ΔΝΤ και Σόιμπλε.
«Έχει δεχθεί μεσοπρόθεσμα για αρκετά έτη απαράδεκτα υψηλούς στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων. Μάλλον η κυβέρνηση πανηγυρίζει υιοθετώντας τη γραμμή Ζουράρη "ποιος ζει ποιος πεθαίνει μετά το 2019"»,επεσήμανε.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ακόμη, ότι «πριν ακριβώς δύο χρόνια, η ανεπαρκής συμφωνία της 20η Φεβρουαρίου 2015 είχε ως αποτέλεσμα έπειτα από ένα εξάμηνο να βρεθούμε με το ένα πόδι εκτός ευρωζώνης και Ε.Ε. Ανησυχώ καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια λάθη».
Ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κ. Τσίπρας να προχωρήσει ξαφνικά σε οποιαδήποτε καιροσκοπική επιλογή, όπως έπραξε και το καλοκαίρι του 2015 με το δημοψήφισμα.

Μπορεί να μη συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με αυτά που λες,αλλά θα έδινα μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για το δικαίωμά σου να συνεχίσεις να τα λες -ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ